Site Overlay

Leerdoelen en Vaardigheden

Vaardigheden

Bezig zijn met het maken van visuele beelden en vormgeving is iets waar ik dagelijks mee bezig ben en ook heel leuk vind om te doen. Spelen met beelden en tekst om de gebruiker aan te moedigen tot een actie

Als perfectionist kijk ik heel kritisch naar ontwerpvragen en vormgeving, dit om het product uiteindelijk goed aan te laten sluiten bij de doelgroep

Ik ben leergierig en sta open om mijzelf te verbeteren en kwaliteit van mijn werk te verhogen door steeds om feedback te vragen. Verder sta ik ook open om nieuwe dingen te leren waar ik niet veel in contact kom.

Leerdoelen

Ik vind het wel eens lastig om uit mijn comfortzone te komen, nu ben ik bezig met het aannemen en leren van verschillende rollen. Verder heb ik graag de touwtjes in handen en ben ik het liefst goed voorbereid.

Een eigenschap dat goed maar ook slecht gebruikt kan worden. Ik ben kritisch maar in de meeste gevallen te kritisch. Ik ben in de meeste gevallen niet snel tevreden over het geen wat ik heb gemaakt. Dit proces loopt vaak net te lang waardoor soms ook werk niet netjes en compleet af is.

Een overstap maken van onderzoeken naar ideevorming is een stap wat ik lastig vind maar ook zeker wilt leren. De meest relevante resultaten eruit halen en hieruit concepten bedenken. Verder ook de stap maken in ideevorming: divigeren en convergeren is een leerzaam proces voor mij.

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes