Site Overlay

Over mij

Hi, ik ben Evelien!

Een 24-jarige student die op dit moment in het vierde jaar zit van de opleiding Communicatie en Multimedia Design en ben op dit moment op zoek naar een afstudeerstage.

 

Als ontwerper

Tijdens de zoektocht naar een oplossing die de ontwerpvraag kan beantwoorden, houd ik mij graag bezig het bedenken en uitwerken van ideeën naar concepten. Voor mij is een concept pas goed als deze zonder gebruik van visuele aspecten op zichzelf kan staan en aansluit bij de wensen en behoefte van zowel de opdrachtgever als gebruiker.

 

Verder ben ik visueel ingesteld en vind ik het belangrijk dat de ontwerpen die zijn gemaakt er goed en verzorgd uit komen te zien. Wat voor mij belangrijk is in een visueel ontwerp? Ze zijn op iets gebaseerd (in plaats van de kleur blauw kiezen omdat ik dat mooi vind). Door middel van visuals zorg ik ervoor dat mijn ideeën, visie en denkwijze ook duidelijk worden weergegeven naar andere zodat ook zij een beeld hebben.

 

In mijn vrije tijd

Buiten het ontwerpen om houd ik mij voornamelijk als ontspanning bezig met tekenen, schilderen, gamen en het kijken van films en series. Ik zit niet graag stil en ben ik altijd op zoek om nieuwe dingen uit te proberen. Sommigen gaan dan goed en andere wat minder. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Editen van video’s in Adobe Premiere Pro, moodboards maken, breien, schrijven, animeren, moestuintje beginnen, bakken etc.

 

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes