Hoi ik ben Evelien van Driel Petri, ik ben 25 jaar. Een creatieveling die een passie heeft voor ontwerpen en problemen oplossen

 

Ontwerpen

Voor mij is een ontwerpproces één grote puzzel die opgelost moet worden. Hierin zie ik altijd toffe uitdagingen, waarbij ik het heerlijk vind om door alle obstakels heen een oplossing te vinden die het complexe probleem kunnen verbeteren en de “puzzel” oplost.

 

Beginnen op een wit vel is altijd lastig, maar ik zie hierin altijd het begin van een leuke uitdaging. Op zoek gaan naar de puzzelstukjes en deze op de juiste plek leggen vind ik superleuk. Wat mij motiveert, is om dat vel te veranderen naar een impactvol en uiteindelijk visueel aantrekkelijk product.

 

Altijd op zoek naar iets nieuws

In mijn vrije tijd ben ik creatief en vind ik het heerlijk om te schilderen, tekenen en verhalen te bedenken en te schrijven. Verder vind ik het ook heerlijk om mijn hoofd eventjes leeg te maken door te gamen, muziek te luisteren of om een film/serie te kijken.

 

Ik zit niet graag stil en ben altijd wel op zoek om iets nieuws uit te proberen. Niets is mij te gek. Deze nieuwe dingen hebben wel vaak iets met elkaar gemeen en dat is creatief aan de slag gaan.