Site Overlay

Logo en vormgeving

Voor Emi heb ik samen met mijn team een community app bedacht waarbij de jongerendoelgroep in Rotterdam Zuid elkaar kunnen stimuleren om met elkaar te sporten.

Hiervoor heb ik het logo gemaakt en de beginschermen vormgegeven voor de app. Een ander teamlid had de wireframes gemaakt en ik vond ze er al heel erg goed uitzien voor definitief gebruik. 

“Als ik hier nu terug op kijk zie ik dat het duidelijk nog niet helemaal klaar was en dat hier zeker nog naar had moeten worden gekeken.”

De begin schermen heb ik wel vormgegeven dit omdat het nog niet erg uitnodigde. Hiervoor heb ik gekeken naar beelden die neutraal konden worden gebruikt voor achtergronden maar wel elementen bevatte van sport.

Ik kwam toen op een afbeelding van een atletiekveld. En aangezien je via de app, met elkaar kunt sporten maar ook de competitie met elkaar aangaat. Leek het me een goede keuze om voor die afbeelding te gaan. Wel heb ik de afbeelding bewerkt, dit omdat de kleuren van de afbeeldingen niet sterk overkwamen met de huisstijl van het product. Deze heb ik toen aangepast naar een zwart wit foto en heb hierbij de contrasten aangepast zodat deze goed zou passen bij de huisstijl.

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes