Care 4 Hands & Feet

Voor het bedrijf Care 4 hands & Feet (een nagelstudio) heb ik de opdracht gekregen om een logo voor hun te maken. Het bedrijf was net startende en was nog op zoek naar een logo. Deze opdracht heb ik met beide armen aangepakt.

 

Het maken van het logo was voor mij een grote uitdaging omdat ik nog nooit een erg vrouwelijke en sierlijk logo had gemaakt. Ik ben eerst begonnen met zoeken naar inspiratie naar wat andere nagelstudio’s precies hebben. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het maken van schetsten. 

Er was al wel enige duidelijkheid over de kleuren die in het logo terug moesten komen. De kleuren moesten dezelfde kleuren hebben als wat ze had op haar website, groen en paars. Tijdens het uitwerken van de schetsen van de logo’s ben ik steeds in gesprek gegaan met de opdrachtgever om zo na te gaan of de richting die ik opging met het logo haar ook zinde. Uiteindelijk is er een sierlijk logo tot stand gekomen die netjes aansluit op haar website.

juni 2020