Site Overlay

Illustraties

In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met het maken van verschillende soorten illustraties. In de meeste gevallen schets ik onbewust. En de beste resultaten komen naar voren als ik een goed beeld voor me heb van een situatie.

De meeste illustraties die ik maak zijn vrijstaand en tonen niet veel emotie, ze staan vaak stil en kijken je recht aan.    

Ik wilde wat meer met mijn tekeningen aan de slag en wilde meer beweging en emotie schetsen. Waar ik nog wel aan moet werken is achtergronden toevoegen bij mij illustraties. Wat ik vaak merk als ik bezig ben met het maken van een volledige illustratie (contrast van voorgrond en achtergrond).

Wachten tot kerstochtend

 

Deze afbeelding is gemaakt rond de kerst. Mijn gedachte bij deze tekening ging naar een kind dat vol enthousiasme aan het wachten was voor kerstochtend en tot s’avond laat wilde wachten tot dat de kerstman langs zou komen.

In deze tekening wilde ik gaan experimenteren met een voor en achtergrond.

Happy Halloween

Een tekening dat in het teken staat van Halloween. Iemand die lekker bezig is met het voorbereiden voor de griezeligste avond van het jaar. Deze tekening moest plezier uitstralen en toch een donkere sfeer creëer. Dit om te laten zien hoe leuk Halloween wel niet kan zijn.

In het klaslokaal

Tijdens een les op school dat ik aan het volgen was. Had ik een docent die niet zo goed en duidelijk kon vertellen wat er precies moest gebeuren. Het klaslokaal was ook overvol waardoor de orde ook moeilijk te vinden was. Onbewust ben ik toen gaan tekenen in mijn dummy, met als resultaat deze afbeelding

Uitverkoop

Dit is geïnspireerd op een vriendin die wel een ding voor schoenen heeft. Op die dag was er een uitverkoop en beelden ik me iemand in die met haar gezicht tegen het glas vast plakte om alle schoenen te zien die in de aanbieding waren.

Nog meer illustraties

In deze dia kan je nog veel meer illustraties zien die ik over de jaren heen hebt gemaakt.

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes