Site Overlay

Grafisch Lyceum

Op mijn vorige opleiding: Mediavormgeving, ben ik veel bezig geweest met ontwerpen van huistijlen, reclame en magazines. Dit is zeker iets wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen. Hieronder zie je verschillende werken die ik tijdens die studie heb gemaakt.

Jazz Festival Poster 

In jaar twee had ik de opdracht gekregen om in teamverband vijf posters te maken die op elkaar aansluiten. Deze poster moest een Jazz festival promoten die dan binnenkort zou komen.

In teamverband is er toen een style bedacht die we aan konden houden. Verder werd er besloten om per poster een Jazz instrument te gebruiken waardoor de vijf posters gezamenlijk een band vormde.

Ik kreeg de piano en om dit beeld te maken ben ik online wezen zoeken naar piano’s om daaruit dit beeld te maken. Ik had al een style gekregen van hoe het instrument eruit moest zien en toen een piano uitgekozen online en deze verwerkt in de style.

Vliegtuigmaatschappij de Kolibrie

Een opdracht om een nieuwe vliegtuig maatschappij te bedenken (die partners zou worden met de KLM) met hierbij een eigen huisstijl. 

Hiervoor heb ik over gebrainstormd om een goede naam te bedenken voor de vliegtuig maatschappij. Uiteindelijk kwam ik op het idee om te gaan voor Kolibri (naar de vogel die snel vliegt in de lucht). Met deze naam ben ik verder gegaan met het maken van het logo, met als resultaat de afbeelding hiernaast. 

Nike poster

Voor deze opdracht werd er een reclame gemaakt voor de opening van een Nike winkel in Rotterdam. Hiervoor had ik bepaalde beelden gekregen en hieruit moest ik een keuze maken om welke beelden ik wilde gebruiken. Uiteindelijk heb ik toen voor een hardloopster gekozen die rennend naar de winkelt gaat voor de opening. Hiervoor is een poster gemaakt, en reclame voor in de krant en facebook. 

Eindproject Book Publish

Tijdens mijn eindproject kreeg ik vrij de opdracht om een zelf verzonnen bedrijf te starten en hierbij zelf te de huisstijl te maken en print en digitale campanges te maken. Ik heb toen gekozen om een uitgeverij te doen die open staat om boeken uit te geven voor professionals, beginners en voor degene die het als hobby doen. Hiervoor heb ik een huisstijl gemaakt en ook reclame posters/banners gemaakt voor het bedrijf maar ook voor de boeken die Book Publish al heeft uitgegeven, hiervoor heb ik eigen boekcovers gebaseerd op verhalen die ik in mijn vrije tijd heb geschreven. 

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes