Site Overlay

Over mij

Hoi, ik ben Evelien ben 22 jaar en doe de opleiding CDM op de hogeschool in Rotterdam.

In het dagelijks leven ben ik altijd creatief bezig geweest met schilderen, tekenen en verhalen schrijven. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het combineren van verschillende kleuren. En verhalen te vertellen door middel van beeld. 

Voor deze opleiding heb ik Mediavormgeving gedaan op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Deze opleiding had ik toen der tijd gekozen omdat ik graag iets wilde doen met tekenen. 

Na deze opleiding wist ik niet zo goed wat ik precies wilde gaan doen. Ik vond het nog steeds heel leuk om bezig te zijn met vormgeving, maar ik miste daarbij vaak de betekenis achter een design. Ik wilde meer. 

Ik heb toen besloten om de opleiding CMD te gaan. Dit voor meer verdieping in wat ik al wist. En ook om mijzelf meer uit te dagen. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat ik interaction design interessant en leuk vind om te doen. Dit doordat je een design bedenkt en hierbij de communicatie van een product en doelgroep kan versterken of aanmoedigen tot iets.

Ik ben een harde werker en zit ook niet zo graag stil. Ik werk dan ook 2,5 dag in de week bij een elektronica winkel waarbij ik klanten adviseer in een product dat het beste bij hun past. 

Verder doe ik al acht jaar vrijwilligerswerk bij stichting Resa in Alphen aan den Rijn. Hier geef ik aan kinderen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking zwemles. Dit vind ik zo leuk om te doen, vooral om het proces van de kinderen te van hoe ze binnen kwamen tot ze een diploma in hun handen krijgen.

Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes